Mens igen

Hej alla! Jag åkte till min mamma i torsdags och hon har ingen våg så igår fredag så kunde jag inte väga mig.. Så jag fick göra det idag på morgonen istället. Hade gått ner 2 kilon precis.. Men vilket va konstigt för jag fick min mens igår kväll... Hmm! Och 2 kilon är väldigt mkt för mig.. brukar gå ner 1.5 max om jag har tur.. Ja ni ser ju mina viktresultat vecka för vecka. Men då går jag väl ner typ 200 gram nästa vecka istället. Åh jag är så nära 60-vikten ju... Bara 500 gram ifrån.. Hoppas jag når dit iaf nästa vecka.. Tänk att väga 60-nått.. Sjukt.. Sen om det är 69.9 det skiiiiiter jag i haha!

Har också bestämt mig för att sluta slarva med barerna.... Jag köpte ju 60 barer allevo hem i olika GODA smaker och sen har tjejen jag började detta med som även är min dörr i dörr granne hon har en släkting som jobbar på en bar fabrik för xtravaganza.. Så hon har fått flera lådor fulla med bars gratis.. Så jag fick ett gäng där.. 30 kanske.. Och sen har det vart jul tider där har jag unnat mig 3 barer om dagen istället för 1.. På jul och nyår blev det även 4.. Suck! Gled inte ur ketos men ÄR DET VÄRT ATT RISKERA ELLER??? NEJ!!!!

Så nu ska jag försöka blunda för alla goda bars i skafferiet och bara ta 1 om dagen... Sen 2 påsar... Känns inte bra att bara äta barer.. Blir faktiskt mer mätt på sopporna med.

Men en sak jag funderat på över varför jag gått ner så mkt denna veckan.. Det kanske är för att cola jag druckit?
Jag har nämligen väldigt svårt för vatten och dricker dåligt men nu har jag fyndat på lidl köpte massa flak med Pepsi Max.. 68 kronor med panten inräknad. Så jag har druckit massor... Kanske det är de som gjort att jag gått ner så mkt.. Vätska ska ju bidra till viktminskning?
Sen är det som tur är aspartam i så jag har kunnat gå på toa helt utan problem denna vecka.. Underbart!
Vissa är så rädda för GIFTET aspartam (sötningsmedel).. men i colan så är det så ytterst små doser så man skulle behöva dricka typ 3000 burkar om dagen för att ens känns av nått.... Och en liten dos aspartam gör att man kan gå på toa :) Ni som pulvrar på heltid vet vad jag pratar om ;)

Nä nu ska jag gosa med min dotter lite hon vaknade precis.... sällan hon sover så länge!!

Önskar er en underbar dag!

Permalink VLCD Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback