Resultat Vecka 5

Startvikt 88,4 kg Längd 175 cm

 -3,0 Kg Vecka 1
-1,2 Kg Vecka 2
-2,1 Kg Vecka 3
-2,2 Kg Vecka 4
+0,1 Kg Vecka 5
------------
-8,4 kg totalt


Byst: -8 cm
Midja: -10,5 cm
Stuss: -11 cm
Lår: -4,5 cm
Vad: -2 cm
Arm: -4 cm
-------------
-40 cm totalt

Permalink Veckans viktresultat Kommentarer (0) Trackbacks ()

Besviken

Smyg vägde mig förrut det är ju först riktig vägning Imorrn men jag va nyfiken. Jag kan säga att jag väger mer idag än förra fredagen!!!!!! Jävla mens jävel!!!! Aaaaarg!!!! Känns surt när man går och sliter och efter en hel vecka ser noll resultat trots inget fusk! Nu är det ju vätska min mage står ut som en stor boll... Men ändå!!! Suck. Ska sova nu så får jag se vad det blir imorgon.... Godnatt!

Permalink Livet Kommentarer (4) Trackbacks ()

Den kom!

Igår kväll fick jag faktiskt min mens.. Trodde jag skulle få slippa den men med tanke på att jag inte gått ner ett skit denna vecka och haft jäkligt ont i brösten sista dagarna så kom förklaringen så det va lite skönt ändå... Denna veckas vägning på Fredag kommer inte va någon höjdare, men hoppas jag går ner all vätska i kroppen plus mer därtill nästa vecka istället :) jag har ju faktiskt inte fuskat en enda gång. Tagit en bar ibland.. Dricker cola zero. Men fortfarande i ketos! Byter alltså ut en bar mot en påse.. Och colan är helt utan socker... Så inga kolhydrater där :) gott att få en annan smak i munnen ibland. Tog ett sockerfritt tuggummi häromdagen men tuggandes gjorde att jag första gången under alla veckor blev hungrig. Så inga mer tuggummi för mig tack :) hoj!

Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()

Suck

Jag har p stav och 9 av 10 slipper mensen då men jag har haft mens ändå men jag antar att nu när jag gått ner i vikt så räcker hormonerna i staven så att jag faktiskt slipper den.. Inte haft på 2 månader! Men öm i brösten nu plus att vågen står still så jag antar att jag har mensen nu egentligen... Gått upp 0.5 kg sen vägningen i fredags.. Så tråkigt men hoppas jag har massa vatten i kroppen så att jag går ner dom om några dagar... Vill ju inte ha en tråkig vägning på fredag! Men men... Underbart att slippa mensen satte in staven för 1.5 år sen men alltid haft mens sen dess...... Vore konstigt om den slutade nu plötsligt om det inte vore för den nya vikten. Nä nu blir det jobb!! Hoj!!

Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()

Måste bara berätta!

Jag provade mina 3 minsta jeans förrut som jag inte har använt sen jag träffade min kille för 5 år sen.. 38 i storlek! Jag fick faktiskt upp 2 av dom och knäppte.. Satt hur tajt som helst i knappen men ändå... Fick upp dom och stängt!!!! Sjukt! Det ena paret är faktiskt storlek 40 men är som en liten 38.. Jätte låga dessutom dom fick jag bara över halva röven... Ska försöka sova nu men sprudlar av glädje. Fettot är snart borta!! Puss på er!!

Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()

Glider in på vecka 5

Igår va faktiskt första gången jag blev sugen på nått.... va med min dotter på kalas och där fanns det massor med godis, chips och gott.. Precis sånt jag har varit svag för. Under mina 4 veckor har jag inte en enda gång känt mig hungrig eller så.. Har inga problem alls att laga mat.. Även om det är mina favoriträtter :) Men just godis och chips är svååårt... Gick hem och la mig faktiskt. Allt handlar om psyket.. Är man bara stark mentalt så klarar man det. Men sitta i detta och se massa barn springa runt och tugga på gott blev jobbigt. Idag känns det bra igen, har en lång väg kvar så jag kan inte börja vackla nu.. Har ju beräknat att om jag går ner 1.5 kg i veckan vilket är i underkant då man ofta också går ner 2 kg.. Går jag ner 1.5 kg så har jag gått ner 21 kilo om 14 veckor från igår.. Så 24 februari hoppas jag att jag är i mål! Om jag nu håller 1.5 kg men det hoppas jag på.. Går jag ner fortare är det bara välkomnat! :) Det är inte jobbigt att gå på påsar men det är tråkigt... Det är ju så socialt att äta. Julen blir nog lite jobbig.. Inte för att jag kommer bli sugen/hungrig utan för att folk runt om en inte förstår att man faktiskt inte DÖÖÖÖR om man inte äter den där jävla skinkan på jul haha.. Alla jag läser eller hör om ska BARA äta på jul och fortsätta sen. Så tänkte jag med när jag BARA skulle äta över min födelsedag men sen kom jag inte igång igen.... Nej tack skinka och köttbullar klarar jag mig allt utan :) Det handlar om 14 veckor inte 14 månader :) Sen gäller det bara att hålla vikten ett år för kroppen har ett otroligt minne.. Äter man dåligt igen så går man upp igen.. Fettcellerna behöver tid för att stabilisera sig på sin nya storlek. Annars blåser man upp igen.

Sen alla vattenkilon och sånt.. Så jag kommer gå ner 5 kilo under min målvikt jag vill ligga på.. Går direkt upp 2 kilo vätska.. sen tarminnehållet minst ett kilo.. Sen har man 2 kilo kvar att bolla med kroppen suger säkert åt sig lite när man gått ner så 5 kilo under målvikten blir nog alldeles perfekt :)


Nä nu blir det kaffe...... SVART.. Usch!

Permalink VLCD Kommentarer (0) Trackbacks ()

Resultat Vecka 4

Startvikt 88,4 kg Längd 175 cm

 -3,0 Kg Vecka 1
-1,2 Kg Vecka 2
-2,1 Kg Vecka 3
-2,2 Kg Vecka 4
------------
-8,5 kg totalt


Byst: -8 cm
Midja: -9,5 cm
Stuss: -10 cm
Lår: -4 cm
Vad: -2 cm
Arm: -3 cm
-------------
-36,5 cm totalt

Permalink Veckans viktresultat Kommentarer (2) Trackbacks ()

Resultat Vecka 3

Startvikt 88,4 kg Längd 175 cm

 -3,0 Kg Vecka 1
-1,2 Kg Vecka 2
-2,1 Kg Vecka 3
------------
-6,3 kg totalt


Byst: -7 cm
Midja: -7,5 cm
Stuss: -9 cm
Lår: -3,5 cm
Vad: -1,5 cm
Arm: -3,0 cm
-------------
-31,5 cm totalt





(Detta är fredagens resultat, jag har bara inte hunnit lägga in dom förrän nu)

Permalink Veckans viktresultat Kommentarer (0) Trackbacks ()

Morgonmått och vikt!

Skriver in måtten Imorrn men så nöjd efter min vikt efter en veckas soppor... Gått ner 2.1! Alltså 82.1 kg... 15 veckor kvar ungefär sen är jag i mål.. 3 veckor gjorda och det har gått så himla fort... 15 till klarar jag lätt.. Skriver från mobilen hoppas det funkar :) kram

Permalink Veckans viktresultat Kommentarer (0) Trackbacks ()

2 Veckor gjorda..

Trodde aldrig jag skulle komma igång efter alla halvhjärtade försök.. Men nu är 2 veckor gjorda och jag har på dagen idag exakt gått ner 5 kilo. 1 kilo sen vägningen igår nämligen.. Ganska bra på 2 veckor. Dessutom får jag min mens när som helst så jag har säkert nått extra vätske kilo i kroppen just nu... Det känns helt underbart att vara igång, för nu VET jag att jag inte kommer ge mig förrän jag är i mål. Jag skulle BARA äta över min födelsedag sist... Visst.. Det gick ju inte.. Så nu ska jag INTE äta på jul eller något annat tillfälle där jag annars alltid frestas att äta. Jag har räknat ut att jag kommer få köra 18 veckor.. Alltså 16 veckor till nu, sen borde jag vara i mål.. Man vet aldrig dom sista kilona nlir säkert jättesvåra att bli av med. Men ungefär! 24 februari.. Det är alltså 3 dagar innan jag fyller 28... Åh vad underbart det hade vart att fira sin födelsedag SMAL!

Dom här 2 veckorna har gått otroligt fort och det är jag säker på att resterande 16 med gör!

HEJJA MIG!

Permalink VLCD Kommentarer (1) Trackbacks ()

Resultat Vecka 2

 

Startvikt 88,4 kg Längd 175 cm

 -3,0 Kg Vecka 1
-1,2 Kg Vecka 2
------------
-4,2 kg totalt


Byst: -5 cm
Midja: -3,5 cm
Stuss: -5 cm
Lår: -2 cm
Vad: -1,5 cm
Arm: -0,5 cm
-------------
-17,5 cm totalt

 

Permalink Veckans viktresultat Kommentarer (2) Trackbacks ()

Får på mig jeans igen!!

Visserligen storlek 42 men ändå.. Får på mig 4 stycken nu men 4 kvar i 38 som är väldigt små..





Permalink Veckans viktresultat Kommentarer (1) Trackbacks ()