Resultat Vecka 6

Startvikt 94 kg Längd 175 cm

 -3,8 kg Vecka 1
-2,5 Kg Vecka 2
-0,4 Kg Vecka 3
-2,1 Kg Vecka 4
-1,6 Kg Vecka 5
-1,9 Kg Vecka 6

------------
-12,3 kg totalt


Byst: -9 cm
Midja: -10 cm
Mage: -11 cm
Stuss: -9 cm
Lår: -5 cm
Vad: -2 cm
Arm: -2 cm

-------------
-48 cm totalt


Hej och hå! Vaknade med glädje idag med.. Vägningsdag :) Varit otroligt dålig med vatten drickandet denna vecka men det gick neråt en del på vågen ändå som tur är.. Just det för er som vill veta mina startmått så finns dom i början av bloggen.. Orkar inte skriva med startmått varje gång.. sen dagens mått på det.. skillnaden.. Näää detta tar tid så det räcker.. haha! Sen måttar jag bara ett ben och en arm.. vissa vill ju ha massa cm att skriva ner och mäter båda.. men det förstår inte riktigt jag. Handlar ju om omfånget man lyckas gå ner.. Ajaa...
Jag har iaf nästan gått ner en halvmeter runt om kroppen.. Ganska otroligt egentligen! 1.7 Kg kvar tills mitt andra delmål.. Ska boka tid hos tandläkaren jag för min lilla tandpiercing hihi... Och 2.2 Kg kvar tills jag gått precis HALVA vägen på min resa.... WOW... Det har gått väldigt fort detta!
Trodde nästan inte jag skulle klara det så här bra som jag faktiskt gjort... Så roligt när man träffar på folk man inte träffat på länge och dom säger att man gått ner väldigt mkt i vikt... Eller som i förrgår när jag kikade igenom mina jeans och tog fram ett par jag använde när jag träffade samir i början.. ganska stora om man jämför med dom andra och i stretch men ändå. DOM PASSADE SKITBRA!
Provade dom sist jag provade alla mina mini jeans men det va iof sent på kvällen med då är ju magen mer svullen av mat o vätska eftersom jag dricker så mkt.. Och det va ju 3.5 kilo sen så... Så glad.. Börjar ju få ont om byxor som passar och är fina! Mina nya träningsbyxor jag köpte för 3 veckor sen börjar hänga lite hahaha... Får torktumla dom! Underbart detta..... ser fram emot nästa torsdag hoppas jag nått mitt 2 delmål då.. Eller kanske även HALVA VÄGEN? Hoppas Hoppas.....

Permalink Veckans viktresultat Kommentarer (0) Trackbacks ()

Magsjuka!

Då va det min tur att bli magsjuk.. Inte slapp man undan inte.. Missat 3 dagars jobb men man måste ju bli kry igen.. Fortfarande inte helt bra känner mig helt slö.. Viktminskningen kommer inte gå så bra denna vecka för jag har knappt fått i mig vatten alls.. och vattnet gör ju till stor del att man får ut skiten ur kroppen.. Jag har delat upp mina 3 måltider på 6 för att ens få behålla det i magen.. Men knappt ett glas vatten utöver det. Nån kopp kaffe slank ner i dagarna ändå.. Men allt rinner igenom.. Suck...
Får se hur det blir på torsdag när jag har vägning och mätning!

Nu blir det mkt vila så jag kan komma tillbaka till jobbet nångång.. Ångest för att vara hemma sjuk!


Kram på er!

Permalink Livet Kommentarer (2) Trackbacks ()

Resultat Vecka 5

Startvikt 94 kg Längd 175 cm

-3,8 kg vecka 1
-2,5 Kg vecka 2
-0,4 Kg Vecka 3
-2,1 Kg Vecka 4
-1,6 Kg Vecka 5

------------
-10,4 kg totalt


Byst: -6 cm
Midja: -9 cm
Mage: -8 cm
Stuss: -7 cm
Lår: -4 cm
Vad: -1 cm
Arm: -2 cm

-------------
-37 cm totalt


Underbart detta.. Bara älskar torsdagar och vägningar! Men nu är det mens vecka igen så min mage är svullen som en elefant mage.. Så veckans resultat mag måttet och vikten blev inte riktigt som jag ville.. Men hoppas all vätska försvunnit till nästa torsdag.. Har ju antagligen gått ner i fett men står mkt på vågen pga vatten mängd i kroppen...
Nu går man in i vecka 6 idag.. Känns helt overkligt.. Jag och min sambo pratade om det igår.. hur otroligt fort tiden gått ändå.. I början när jag hade räknat ut att det skulle ta ca 15-20 veckor detta så kändes det som en hel evighet.. Men känns nu som jag gått på sopporna i 2 veckor eller nått.. kyckling smaken är jag trött på men finns så många andra jag älskar!

Full fart framåt nu då... 18.6 Kg kvar!
Om det går riktigt segt så har jag för säkerhet skull satt mål datumet till 26 maj! Näst sista Xtravaganza träffen den dagen innan vi går över till lifetime.. Men som sagt hoppas det går lite fortare än så!
Men det är om jag går ner 1,3 i veckan vilket är lågt räknat.. Så jag hoppas ju jag hinner klart innan.. Men just nu skiter jag i vilket.. I mål ska jag!

Permalink Veckans viktresultat Kommentarer (2) Trackbacks ()

Första delmålet avklarat!

Det gjorde jag redan igår men hann inte skriva då jag va iväg på jobb... Alltså torsdag så vägde jag ju 85.2 och mitt första delmål va ju 85 så det va lite surt då det precis den dagen hade gått 4 veckor.
Men sen vägde jag mig nästa morgon och då hade jag gått ner 300 g så DÅ vägde jag 84.9..
Rusade till badrummet och hämtade min nya parfym som jag gett mig själv i present vid första delmålet.. Öppnade den och MMmmmmm gott den luktade. Men liten flaska vilket va en besvikelse men letade runt överallt och den är ju slut överallt så hittade bara en liten en.. Men spelar ingen roll kanske lika bra då det faktiskt bara är ett delmål! :)

Jag har satt datumet till 5 maj.. Får se om jag lyckats gå ner 20 kg till tills dess.. Om jag går ner 1.7 i veckan så hinner jag.. Man ska ju gå ner runt 2 kg i veckan men det har ju vart lite trögt för mig men 1.7 får jag hoppas på.. En vecka mer en mindre.. det är ju inte jämnt när man går ner utan man hamnar på platåer..

Riktigt kul nu när det börjar dra sig neråt... Nästa delmål är 80 kg det vägde jag precis innan jag blev gravid.. vilket va 3.5 år sen.. Wow!

Beställt nya träningsbyxor då jag har lite ont av dom.. eller har väl några men eftersom jag har tvättstuga i källaren o delar den med massa folk så hinner man inte tvätta så ofta man vill.. Och eftersom jag tränar i snitt 4 gånger i veckan så behövs det.
Köpte även en tillhörande tränings tröja.. Plus 2 vanliga tröjor skitsnygga.. Inte nån ide o köpa för mkt för jag e ju på väg ner :)

Fick äntligen hem min nya locktång med... 38 mm.. Stooora lockar :) Och i samma paket va det 2 par örhängen från blomdahls eller va dom heter för lillan.. Hon lyckades tappa sina andra.. eller ett av dom.. svindyra så det är inte kul :( Men nu har hon nya och ett par i reserv.

Nu blir det film och sen soooova....

Permalink Livet Kommentarer (2) Trackbacks ()

Resultat Vecka 4

Startvikt 94 kg Längd 175 cm

-3,8 kg vecka 1
-2,5 Kg vecka 2
0,4 Kg Vecka 3
2,1 Kg Vecka 4

------------
-8,8 kg totalt


Byst: -5 cm
Midja: -7 cm
Mage: -7 cm
Stuss: -7 cm
Lår: -3 cm
Vad: -1 cm
Arm: -1 cm

-------------
-31 cm totalt



Morgonens härliga resultat!
Nu gick jag dessvärre inte ner till 85 och mitt första delmål utan har ynka 200 gram kvar men det har jag nog gått ner tills imorgon.. Skit haha.. Min parfym står där så fint och oöppnad.
Idag är det möte igen sen börjar vi ha möte varannan vecka... Jag har vart så dålig på att skriva ner min rörelseglädje men jag har gymmat massor sista tiden.. ca 4 dagar i veckan om inte mer.. Va där i förrgår sist o ska dit idag.. Riktigt gott att röra på sig. Man kan ju inte bygga muskler när man äter ett så lågt kaloriintag men för att inte bli slapp i huden eller tappa sina befintliga muskler så måste man hålla igång och träna...

31 cm runt kroppen föresten, inte illa alls.. Lår-vad-arm är ju lite svårare.. men där det mesta fettet sitter magen o midjan typ där händer det grejjer :)
Så skoj att flyga ur sängen varje torsdag och mäta sig... Alltid nått skoj att se fram emot!

Önskar er en bra dag!!

Permalink Veckans viktresultat Kommentarer (0) Trackbacks ()

Provat alla mina jeans!

Idag är jag klar med min första månad.. Tänkte jag skulle kolla igenom alla mina dammiga jeans jag inte kunnat ha sen innan jag blev gravid.. 6 stycken i storlek 38/40.. Men utan vidare bra resultat.. Alla var för små än haha.. Vissa jättesmå. Men det va väl ungefär vad jag hade förväntat mig.. Skulle bara kolla vart jag låg :)
Jag ska prova alla jeans + byxor igen när jag gjort en månad till.. då borde jag ha gått ner 5 till och vara där jag va innan jag blev gravid.. 80.. Och då är halva min resa gjord dessutom... weiih! Kommer sluta med att alla mina större jeans jag nyss provade är alldeles för stora haha..

Köpte ett par nya jeans innan jul och dom bara hänger på mig nu... men ska ha dom ett tag till för jag har knappt byxor att ta på mig som sagt.. går mest i mjukisar just därför.. leggings.. Åh längtar tills jag kommer i mina jeans igen.. Och sen få köpa massa nya när jag är i mål..

Jajaa.. mkt tankar.. imorgon bitti ska jag väga och måtta mig.. Dag 1 på vecka 5 imorrn och jag är så nyfiken!!

Puss på er alla stackare som följer mina siffer nojjor haha.. Mkt uträkningar och grejjer men så är det när man är besatt av kilon och ska ner i vikt :)

Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()

Nu händer det grejjer!

Jag va ju så sur över att jag gick ner så lite 3 veckan.. 400 gram.. 87.3 vägde jag torsdags morse.. Fredags morse 86.4 och idag 85.4! 1.9 kilo på 3 dagar.. Inte illa det :) Går jag nu ner mina 600 gram till på torsdag vilket jag säkert gör så har jag gått ner 9 kilo på exakt 4 veckor! Alltså mitt första delmål...... Dags för mig att öppna min nya parfym :D
Sen har jag exakt 20 kilo kvar.... Gått 1/3 av tiden för att bli av med min övervikt och trots att det snart gått 4 veckor så har det gått superfort!!

Riktigt stolt över mig själv!

Fast jag betar fortfarande av mina gravidkilon... När jag är vid nästa delmål 80 kg då väger jag lika mkt som innan jag blev gravid.. Underbart!!

Mkt tjat om kilon o vikt nu men jag måste föra nån slags dagbok över detta så det blir här.. Inte så många som fått min blogg adress ändå. Och för er som faktiskt har lite övervikt så hoppas jag ni blir inspirerade att göra som jag :) Kan jag så kan du!!

Permalink VLCD Kommentarer (1) Trackbacks ()

Resultat Vecka 3

Startvikt 94 kg Längd 175 cm

-3,8 kg vecka 1
-2,5 Kg vecka 2
0,4 Kg Vecka 3

------------
-6,7 kg totalt

Byst: -4 cm
Midja: -5 cm
Mage: -5 cm
Stuss: -5 cm
Lår: -2 cm
Vad: -1 cm
Arm: -1 cm


Lite sen med uppdateringen över resultatet från vägningen i torsdags.. Men här kommer den! Katastrofala resultat men det är så att man hamnar på platåer ibland och bränner inget medans man nästa vecka bränner för fullt. Har varit lite deppigt men efter vårat möte i torsdags med gruppen så fick jag veta att jag inte va ensam om att ha gått ner så små siffror.. inte ens ett halvt kilo... Men idag är det söndag när jag skriver detta och jag kan säga att jag gått ner massor på bara dom 3 sista dagarna... Så jag är nöjd! Gått ner 1.6 kilo till på 3 dagar :)
Man får väl acceptera att det är så här... Vissa veckor står man i princip still.. Även när man mäter med måttbandet.. Men jag går ner normalt över det stora hela så jag klagar inte.

Längtar tills torsdag då är det 4 veckors vägningen!

Woooow!

Permalink Veckans viktresultat Kommentarer (0) Trackbacks ()

Det går superbra!!

Jag är riktigt dålig på att uppdatera min blogg men ska försöka bättra mig.. Gått ner 2 kilo i veckan ca. Det är som det ska vara då :) Man brukar ju gå ner ca 2 kg/veckan.. eller 300 g dagen.. Haft mens på det som strular.. kommer och går.. så jag väger nog en del mer fortfarande pga det.. Men det är iaf gott att det går framåt.. 3 veckor och 3 dagar idag då. Utan mat bara påsar.. Har ju 20+ kilo kvar att gå ner så det är allt en lång väg kvar.. men det skiter jag i faktiskt det får ta den tid det tar.. Ner kommer jag ju gå förr eller senare.. sen om det tar någon vecka mer än beräknat gör inget.
Får kommentarer överallt ifrån att jag gått ner... Det är roligt att höra faktiskt.. Någon på jobbet sa att jag blivit smalare i ansiktet.. några andra sa att det syns över sidan på mig.. höft fettet haha... Och idag fick jag ännu mer kommentarer att det syns redan skitmkt att jag gått ner.. Sånt gör ju faktiskt att man får en liten skjuts framåt att fortsätta..


Tack ni för alla vänliga ord.. <3

Lite bekymrad att jag inte kommer hinna till gymmet denna veckan.. jobbar så mkt sen på kvällen är jag så trött och måste dessutom ta hand om en liten.. Men har ju en cross trainer hemma nu som jag går på.

Permalink VLCD Kommentarer (0) Trackbacks ()