Nu tar jag en paus!



Nä idag sätter jag stopp!

28 kilo har jag gått ner efter dessa 16 veckor på enbart pulver.
Kroppen är helt uttorkad inte en gnutta vitaminer kvar trots massor av vitamintabletter och andra kosttillskott varje dag. Svart under ögonen. Nära att svimma flera gånger om dagen. Ramlade ihop i badrummet förrut så nu fick det räcka kände jag, iaf för ett tag. Har 10 kilo kvar och dom kommer jag ta snart.. Sätter igång om 3-4 veckor igen. Precis alla tjatar på mig att jag inte får gå ner mer nu.. Lite roligt att detta gett resultat. Gått från XL till S-XS.. Så jag är faktiskt ganska stolt! Men inte klar än.. Ska njuta av mat i några veckor och fylla på mina reserver ordentligt. Sen ska resterande 10 kilo bort, blir lagom inför sommaren.
 Inte haft mat i munnen på 4 månader... tror ni jag ska njuta nu? :)
 Får fira med ett glas vin!


Men nuuuu ska jag ta mig en kopp kaffe med MJÖLK i..... Som jag har längtat!!!!!!!!!
Hatar svart kaffe men fått tvinga i mig det... Men nu så äntligen.


Fortsätter blogga lite ändå... Men senast om 4 veckor är jag igång igen med pulver och uppdaterar igen! :)

Permalink VLCD Kommentarer (27) Trackbacks ()

Tränat!

För ungefär 4 månader sen när jag började på vlcd så tränade jag lite. Köpte gym kort strax innan och tränade lite. Men i början på vlcd så va jag helt utmattad, så jag slutade träna. Men nu när det inte är så mkt kvar så tänkte jag att jag skulle ta upp träningen igen. Fick mig en liten chock när jag hade bråttom till mitt bokade pass och skulle ta på mig mina tränings kläder. Dom bara gled av mig!! Fasen vägde nästan 30 kilo mindre då så klart dom är för stora nu.. Men så långt har jag inte ens tänkt!! Tog på mig ett par halvdana som va för stora men som iaf satt uppe utan att glida ner och åkte iväg. Gick på ett body pump pass med en kompis.. Gick jätte bra, Inte tränat på 4 månader så klart jag va rostig men orkade nästan göra alla övningar. Ska dit på onsdag igen! Kommer antagligen ha jätte ont imorgon men jag får se till att stretcha ordentligt.. För onsdag så kör vi igen! Måste köpa passande tränings kläder. Till och med min tränings bh/topp va gör stor.. Haha.. Men får försöka stå ut 2 månader till så köper jag fina träningskläder när jag är färdig och vikten stabiliserat sig. Men nått måste jag ju ha nu.... Ah det ger sig. Har ju lite t shirtar men vill ju gärna ha en topp liksom.. Brottarlinne.. Känner mig bara ful i en stor t shirt :) nä nu börjar ja få ont i armen.. Skriver från mobilen. Usch kommer ha jätte ont imorgon!! Men det är det värt.. Nu ska det tränas!!! :) godnatt alla!

Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()

Dålig andedräkt?

Har börjat ta en sån här ibland. 2 kalorier per bit... Gott att få lite annan smak i munnen ibland!


Permalink Livet Kommentarer (2) Trackbacks ()

Irriterad!

Har säkert skrivit om detta förrut men jag köpte iaf 2 par skitsnygga jeans i mellandagarna... Kostade 500 styck men nu bara 250. Iaf så har jag dom ena på mig på jobbet idag och det irriterar mig grymt mycket att dom blivit för stora... Det är ju mitt mål så egentligen borde jag bli glad men jag är arg att jag inte tog dom i mindre storlek haha.. Fast jag visste ju inte vart jag skulle landa så när jag tog dessa satt dom ganska bra lite tajt kanske. Storlek 28... Nu är dom för stora.. Suuurt.. Men hade inga byxor va ju tvungen att ha något på mig genom resans gång. Nu får jag allt vänta tills jag är färdig som jag har planerat. Sen en månad efter jag slutat dricka mina påsar så ska jag börja köpa kläder. Då borde vikten stabiliserat sig. Har köpt lite Small leggings nu jag får ha så länge.. Har ju 9 kilo kvar att gå ner. Inga mer jeans blir det iaf.. grrr... Snyft!
Får väl lägga ut dom på tradera eller så sen... Så nu har jag iaf storlek 27... Storlekar i jeans är mellan 25-34 så jag har krympt en del :D Hade 32 om jag inte minns helt fel... 44 om man räknar vanliga storlekar...

Känns underbart.... Får väl sörja mina fina jeans tills jag köpt nya.... Haha... Vilket världsproblem...



Permalink Livet Kommentarer (4) Trackbacks ()

Blev ingen bild!

Jag va för snabb för att ta kort... packade in i frys.. skickade med samir han skulle förbi min mamma idag så han fick med sig ett tjugotal :) Luktar helt uuuuuuuuuuuuunderbart gott här hemma. Så otroligt mjuka och luktar så gott.. Nära att skita i allt och äta men nä jag får allt hålla mig. Får ju inte äta än. Kanske dumt att sätta igång och baka, det suger lätt då i kolhydrat tarmen. Vem kan motstå nybakat bröd liksom. Med smält nutella i eller smält ost.. Mums.. Nä jag får skärpa mig. Ska ner och hämta tvätten sen ska jag faktiskt ta mig en tupplur :) Inte allt för ofta jag gör det på dagen men nu ska det bli riktigt gott...... Ska låta det stå öppet med så slipper jag den nybakade luften här sen :) 9.9 kilo kvar då kan jag ju inte ge upp.. Ca 9 veckor kvar.. kanske 8. Baaaara 2 månader. Äh godnatt... Får gå sova bort suget haha!


Pöss

Permalink Livet Kommentarer (3) Trackbacks ()

Giffel dax!

Jag vet inte riktigt vad det beror på men jag lagar mat och bakar som aldrig förr. Jag blir liksom mätt av att laga maten inte som alla andra tror att jag mår dåligt av det och blir hungrig :) Slutade jobbet 9 imorse nu så står jag och gör gifflar.. Ska fylla dom med lite olika saker... Nutella... marmelad.. ost + skinka... fetaost. Kommer nog bli gott! Lite tråkigt när jag själv inte kan smaka men jag får allt vänta några veckor. Funderar lite på vad jag ska laga till middag.. Leona åkte till sin mormor igår men Samir vill ju ha mat :) Ska lägga upp lite kort på gifflarna sen.. Hoppas dom blir bra aldrig gjort såna förrut.. Ska ner till tvättstugan nu och tvätta lite.. Fortsätta fålla upp gardinerna i vardagsrummet.. Ta en tur med dammsugaren.. Jobbar först imorgon så jag kan bara slappa idag. Skönt! Vart några turer i stan men fy satan va kallt det är...
Va tvungen att lämna in telefonen på mobilbanken då jag tappade den i golvet igår och den stendog. Måste gått sönder något, eller så har batteriet bara lossat lite HOPPAS JAG. Det återstår att se!

Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tack!

Fick en otroligt fin överraskning idag.. Blommor :) tänk att något sådant kan göra hela ens dag! <3

Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()

Segt!

Van att det går segt nu men det är störande.. Vägde 67,9 förra fredagen och på söndagen vägde jag 66,9 samma som IDAG... 5 dagar och inte ett gram ner. Grr! Kommer ta tid detta.. Men jag antar att dom sista kilona sitter segt eftersom dom ändå har suttit fast på kroppen i många år.. Så jag får väl räkna med att det går segt. Men surt ändå! Hade satt upp som litet eget mål att nå mitt SISTA delmål idag på 66 kilo..... Men det blev 66,9... Då når jag väl i mål nästa fredag... Äh bara att fortsätta nu!

Kram på er!

Permalink VLCD Kommentarer (0) Trackbacks ()

Resultat Vecka 15

Startvikt 88,4 kg Längd 175 cm

 -3,0 Kg Vecka 1
-1,2 Kg Vecka 2
-2,1 Kg Vecka 3
-2,2 Kg Vecka 4
+0,1 Kg Vecka 5
-2.5 Kg Vecka 6
-1,9 Kg Vecka 7
-0,3 Kg Vecka 8
-1,4 Kg Vecka 9
-1,5 Kg Vecka 10
-2,0 Kg Vecka 11
-0,5 Kg Vecka 12
-0,8 Kg Vecka 13
-1,2 Kg Vecka 14
-1,0 Kg Vecka 15
------------
-21,5 kg totalt


Byst: -16 cm
Midja: -20 cm
Stuss: -20 cm
Lår: -11,5 cm
Vad: -5,5 cm
Arm: -7 cm
-------------
-80 cm totalt

Permalink Veckans viktresultat Kommentarer (0) Trackbacks ()

Nya kort

Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()

Från XL till XS

Köpte ett par leggings från tradera i storlek small.. Ginas jeans leggings.. Skulle chansa för jag älskar dom hade samma i large förrut som jag nästan spräckte sönder haha.. Iaf så fick jag hem dom idag och det va kul att se men dom är på gränsen till för stora.. Så det får bli xsmall nästa gång. Tänk va sjukt. Xl till xs på 4 månader.. Iof 27 kilo så det är inte så konstigt. Gått ner en halv människa :) så nu får jag gå runt i mina halv stora kläder tills jag är klar så jag vet vart jag landar storleks mässigt. Ingen ide att slänga ut massa pengar på kläder som man inte kommer kunna ha sen ändå :) kommer vänta en månad efter jag börjat äta bara för att vara helt säker på vart jag landar... Kommer vara på 60-65 helst 60 men aldrig någonsin över 65! Ska åka till Gina för att prova xsmall bara för att se och FATTA att jag faktiskt gått ner så mkt... Förstår de inte skälv. Siktade på en liten M men xsmall vet ja inte om jag vill va.. Fast sen är ju alla märken olika. Vissa m är skit små andra small är stora.. Men detta va roligt! :)

Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()

Morgonkort

Lite morgon kort.. Nya small leggings och Gina tricot linne i storlek small... Underbart att slippa large!

Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()