Kroppen börjar säga ifrån tror jag?

Jag vet att det är förkylningstider men jag har vart snorig i 4-5 veckor nu... Jobbigt.. Min hud har blivit väldigt torr.. Får konstiga sår som dessutom är svårläkta.. Har fått munsår.. Fått blodtrycksfall dom senaste dagarna.. *Snurr Snurr*.. Det känns som att mina reserver på vitaminer och allt börjar ta slut? Tar sedan 2 veckor vitamintabletter... Tar 1 men man får ta 2 så jag ska nog ta och höja min dos. Jag har gått ner såpass mkt i vikt så inte nog med att sista biten är seg, kroppen börjar nog säga att det ska ta stopp nu. Men jag är envis SOM FAAAN så jag tänker inte ge mig. Absolut inte! Jag ska ner till den vikten jag sagt om det så är det sista jag gör... Jobbigt med alla motgångar bara. Kommer säkert ta 2 månader till så det hade underlättat om jag slapp alla dessa biverkningar. Men jag får kämpa på helt enkelt.... Kanske får ta och boka tid hos en läkare om det blir värre.. Man "ska" ju träffa en läkare efter 3 veckor men det har jag aldrig gjort för jag mår ju bra... Men han kanske kan ta lite prover bara för att se så allt är bra med mig, ge mig några lugnande ord. Men tar inte det där nu... Men blir det värre så.

Tråkigt med alla som får liiite motgångar och sen väljer att äta... Ser det hos så många... Dom har väl sån lust efter mat att dom inte orkar mer.. Varken fysiskt eller psykiskt.
Jag tänker iaf inte bli en av dom.
Jag kommer tycka att det är supergott att äta igen.. Inte så att jag längtar men det ska bli gott... Men absolut inget jag skulle avbryta pulver kuren för.. Går inte runt och är hungrig/sugen...

TRÖTT PÅ ATT VA FET!

Jobbat dygnet så fick inte väga mig imorse så jag kommer nog skutta ur sängen imorgon bitti, ska bli roligt att se vad det visar...

Kram på er!

Permalink VLCD Kommentarer (4) Trackbacks ()

27 kilo gjorda 10 kvar!

Känns som att resan snart är slut.. Gått ner 27 kilo och har 10 kvar... Ska bli så skönt! Det går ju så himla segt nu på slutet så man tappar fokus lite.. Inte jobbigt att inte få äta men gamla vanor som spelar in.. Går det inte tillräckligt bra så skiter jag i allt. Och äter :) men nej nej.. Bara och kämpa på. Mkt skov nu står still i 2 veckor men sen går jag ner 2 kilo på en gång typ. Lite spännande denna vecka för jag hade för längesen satt upp målet att nu på fredag så skulle jag nått mitt sista delmål, 66 kilo. Har ju gett mig reparation av min telefon i present och belöning för sista delmålet.. Gjorde det förra veckan så vore kul om jag kunde nå 66 kilo nu på fredag. Vägde 66.9 imorse... Stog först på 66.4 men sen 66.9 så jag satte 66.9 så jag inte blir besviken Imorrn.. Haha. Väger mig ju varje dag :) så jag skulle kunna gå ner till 66 tills på fredag. Men jag får väl mens eller nått annat som förskjuter det :) otur som vanligt. Jag får väl vänta och se!

Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tät i näsan

Gud va jobbigt vart snorig nu i flera veckor. Tät i näsan köpt hur många nässpray som helst får ingen luft på nätterna... Lite grinig stått still på vågen några dagar.. Blää... Minskar i omfång känner jag men inte på vågen. Kan inte ha mina Gina linnen mer har ju Large på alla och dom är som nattlinnen på mig ser bara sjukt ut. Måste få tag på small nu :) Dom i Large får jag lägga undan tills nästa graviditet!

Imorrn blir det tandläkaren för mig... Har haft skitont nu i 2 veckor men nu är det dags att göra något åt det. Jag borstar tänderna noga och dricker mkt men när man dricker pulver så blir det en annan ph balans i munnen och man är torr.. Vilket jag ofta är... Dvs stor risk för karies... Skit.... Hatar spruuuuutor i munnen.... GRRRRR!

Mindre än 2.5 månad kvar... Kom igen nu inga mer hål efter detta!

Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()

Magen vill inte

Jag vet inte men sista 2 veckorna så har min mage inte velat som jag vill... Äter ju 1 tablett frukt och fibrer om dagen just för att magen blir så trög av sopporna, och har nästan varje dag kunnat gå på toa. Men det kan ja inte mer.. Fått ta hjälpmedel för att kunna gå nu... Alltså medicin. Förra torsdagen och nu igår.. Men vill ju kunna gå själv.. Och iaf varannan dag inte 1 gång i veckan... Skit detta haha.. Känner mig helt uppblåst. Vägde ju 67.4 i onsdags och idag 67.9.. Men de klart all mat alla barer jag äter samlar sig ju i magen under veckan och blir synligt på vågen sen. Triiist... Måste få fart på detta... Har trots allt typ 10 veckor kvar att äta VLCD....

Haft ont i huvudet i 2 dagar nu... Kanske därför? Ja vet inte. Surt är det iaf!

Puss på er!



FETTO 94 kilo och sen nytaget kort 70 kilo nått..

Permalink VLCD Kommentarer (7) Trackbacks ()

Resultat Vecka 14

Startvikt 88,4 kg Längd 175 cm

 -3,0 Kg Vecka 1
-1,2 Kg Vecka 2
-2,1 Kg Vecka 3
-2,2 Kg Vecka 4
+0,1 Kg Vecka 5
-2.5 Kg Vecka 6
-1,9 Kg Vecka 7
-0,3 Kg Vecka 8
-1,4 Kg Vecka 9
-1,5 Kg Vecka 10
-2,0 Kg Vecka 11
-0,5 Kg Vecka 12
-0,8 Kg Vecka 13
-1,2 Kg Vecka 14
------------
-20,5 kg totalt


Byst: -15 cm
Midja: -20 cm
Stuss: -19 cm
Lår: -11,5 cm
Vad: -4,5 cm
Arm: -7 cm
-------------
-77 cm totalt





Lite tråkigt för jag va ju på 67.4 i onsdags... Men men. Dom får jag säkert med mig nästa vecka :)

Permalink Veckans viktresultat Kommentarer (5) Trackbacks ()

Sista delmålet!

Som sista delmålet innan jag nått målvikten har jag bestämt att äntligen fixa till min telefon.. Jag tappade den i asfalten i somras och sen dess har den en sprucken display. Imorgon så ska vi till Ikea för att köpa lite nya handdukar osv.. Så vi ska åka in till centrum först och lämna telefonen, det tar bara 2 timmar för dom att fixa.
Min telefon är ju svart men jag ska konvertera den till vit... Kommer bli så bra! Så framsidan som är sprucken ska bytas samt baksidan och sen även batteriet som har blivit så dåligt.. Har haft den i 2 år så det är väl dags!




Inte min men så ser den nästan ut.. Har gått att använda men alla kommenterar det ju haha.. Inte skoj när den är sprucken!

Så här fin kommer den bli!



Som sagt jag väger idag 67.4 och jag har satt upp som mål att väga 66 nästa fredag.. Vilket jag hoppas att jag klarar. Men eftersom lönen kommer nu och vi ändå ska till Gbg så fixar jag detta till mig nu i delmåls belöning!
Sen när jag är på 66 kilo så är det bara 9 kilo kvar till MÅÅÅÅÅL!!!

Permalink VLCD Kommentarer (4) Trackbacks ()

Morgonbilder


Fick cencurera lite ;)







Permalink Veckans viktresultat Kommentarer (0) Trackbacks ()

Mina belöningar när jag kommer i mål!

Nu har jag börjat spara.. Har några saker som jag kommer skänka mig efter att ha klarat min VLCD diet. Vet inte exakt nu men kommer ungefär ha gått på pulver i 6 månader när jag går i mål. 37 kilo på ett halvår!
Funderat och funderat vad jag kommer ge mig själv i belöning men jag vet nu.. Har vetat ett tag men inte berättat för er!


Jag kommer först gå och göra en Brazilian blowout! Det är en keratin behandling för frissigt hår.. Till och med afro krullat hår blir platt.. Det är som en rakpermanent men bra för håret istället för slitsamt som en vanlig rakpermanent är. Jag har ju vart svarthårig i så många år så nu när jag blekte det för att få det ljusare så blev det ganska förstört.. Detta va i somras så nu har det växt ut en del men jag behöver platta det efter varje dusch och detta vill jag nu slippa.. Detta håller i sig i ca 4 månader...



Sen kommer jag göra en hårförlängning! Velat göra det jättelänge men inte blivit av inte velat lägga ut dom pengarna när jag blir en fet tjej med fint hår.. Kändes så onödigt!
Kommer göra detta i Gbg precis som Brazilian Blowout.. Nagelslingor med keratinwax.. Håller 3-4 månader sen får man sätta upp dom för en tusenlapp :) Dom växer ju ut med håret...  Lite osäker om jag ska ha platt hår eller med lite vågigt hår men jag tror de får bli rakt! Blandat ljusbrunt och blond...






Sen kommer jag göra acryl naglar, gör nog det med när jag ändå är i Gbg.. Fransk med lite glitter detaljer tror jag det får bli!




Detta kommer jag göra när jag fortfarande går på pulver.... Sista veckan typ... Sen som avslutning kommer jag åka till Gbg och vara modell för en dag! Velat det jättelänge men som sagt... Vem vill ha foton på sig på ett fetto?
Så "The Studio" i Göteborg får det bli... Mailat med dom nu på morgonen och modell för en dag besök hos dom kostar 930:- inkl sminkning, fotografering och 3 digitala bilder, per person. Sen får man köpa till mer bilder.




Jag kommer gå på pulver fram till den dagen jag ska ta kort på "The studio".. Det är just för att jag inte vill ha dom där 3 kilona på mig som man får dagarna efter man börjat äta samt den lilla put magen som kommer när all mat lägger sig i magen. För det lär det ju bli första tiden efter man börjat äta efter SEX MÅNADERS pulver :)

Meeeen sen på kvällen efter fotograferingen är gjord så kommer jag och min man gå ut på nån fin resturang och äta en god middag.. Kommer inte vara nått problem med magen då jag äter barer som gör att tarmen alltid jobbar så tarmvred är att utesluta.. Denna dagen kommer jag minnas länge.
Fotografering i Gbg sen middag på kvällen med mitt hjärta!

Där tar min resa slut...... Smal och fin... Fin i håret och naglar... Känna sig som en modell för en dag... Sen avsluta med en god middag och några drinkar :)
Sen sätter den riktiga resan igång. Att hålla vikten! Lätt att gå ner men svårare att hålla..

Jag vet redan nu hur det kommer se ut.. Fotograferingsdagen och middag på kvällen.. Ska försöka pricka in det på en fredag sen helgen kommer jag äta allt gott som finns och vara hur grisig som helst. Det har jag förtjänat efter mina 6 månader :) Sen kommer jag vara strikt måndag-fredag kl 18... Äta nyttigt enligt LCHF.. Fredag efter 18 och hela helgen kommer jag äta allt gott jag vill. Sen i veckan vara nyttig!
Tror det kommer funka helt utmärkt...

Med allt detta i tankarna så blir det inga som helst problem att fixa sista veckorna. Tror det blir max 10 veckor till! 8-10 :) Nu köööör jag på!

Permalink VLCD Kommentarer (0) Trackbacks ()

Det rasar!

Shit gick ner ett kilo natten till igår och nu inatt 700 gram till... Underbart när ja stått stilla så länge! Skönt för veckorna minskar ju då.. Hade förrut ett mål att gå ner 1.5 i veckan men när jag hade dåliga resultat några gånger ändrade jag det till 1 kg och då jag vägde 68 igår och ska ner till 57 så va det 11 kg kvar. Alltså 11 veckor. Men går det fortare nu så minskad ju veckorna :) vill bli färdig nuuu.. Inte för att detta är jobbigt men har ju så fina mål belöningar till mig själv! Gör ett inlägg strax om det :) yey!!!!

Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()

Bästa väckarklockan

Jag hoppat ur sängen på morgonen nu för tiden bara för att väga mig.. Väger mig varje morgon och det ska man väl egentligen inte göra men vem säger det egentligen.. Jag gör va jag vill jag behöver se förändring jag är alldeles för nyfiken för att väga mig en gång i veckan haha. Gick ner ett kilo inatt.. Underbart. Målet närmar sig!! :)

Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()

Före och nu

Lite skillnad.. Och mer ska det bli :)

Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()

25

Måste bara skriva att i söndags så hade jag gått ner 25 kilo precis från i vintras när jag började på pulver första gången.. 94 kilo. Nu 69... 12 kilo kvar bara och jag tycker inte ens det är jobbigt längre.. Har börjat vänja mig :) klart de ska bli gott med riktig mat sen men inget jag vill ha nu... 25 kilo... Yey!

Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()

Handlat gottigt!

Idag har ja fyllt på mina förråd lite med goa barer och färdiga shakes. Så bra att ha med sig när man inte har möjligheten att shaka ihop med vatten själv... Sen är dom himla goda med :) nutrilett barerna kommer jag ha sen när jag blir godis sugen, även allevos. Istället för choklad :) man blir mätt och vissa smaker smakar som choklad så bättre en sån när set blir akut än en 200 g Marabou :) nä nu blir de lite sömn.. Haft underbara Petra här hela kvällen det har vart riktigt mys! Natti :)

Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()

Vilken idiot!

http://youtu.be/L3tZ7nSQOUg

Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()

Resultat Vecka 13

Startvikt 88,4 kg Längd 175 cm

 -3,0 Kg Vecka 1
-1,2 Kg Vecka 2
-2,1 Kg Vecka 3
-2,2 Kg Vecka 4
+0,1 Kg Vecka 5
-2.5 Kg Vecka 6
-1,9 Kg Vecka 7
-0,3 Kg Vecka 8
-1,4 Kg Vecka 9
-1,5 Kg Vecka 10
-2,0 Kg Vecka 11
-0,5 Kg Vecka 12
-0,8 Kg Vecka 13
------------
-19,3 kg totalt


Byst: -13 cm
Midja: -18,5 cm
Stuss: -19 cm
Lår: -10,5 cm
Vad: -4,5 cm
Arm: -6,5 cm
-------------
-72 cm totalt

Permalink Veckans viktresultat Kommentarer (0) Trackbacks ()

Oriflame

Jag va konsulent för Oriflame förr men slutade sälja runt till vänner osv utan köpte mest till min familj och mig själv.. Inte gjort en beställning på länge men nu va mkt slut så jag fick köpa upp lite. Jag bara älskar deras foundation den har jag alltid beställt.. Köpte 2 olika foundation.. puder.. maskara.. sminkborttagning.. fransk manikyr nagellack.. ögonskuggor.. Ska bli spännande!

Ska börja ta hand om mitt yttre mer.. Inte orkat bry mig så mkt sista åren.. Har ju ändå vart fet... Men nu börjar jag få tillbaka lusten :)

Tjoho!

Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()

HELVETE!

Jag fick min mens ikväll... Och jag som har vägning imorgon.. Suck säger jag bara :( Jag hade ju mensen för bara 1.5 vecka sen eller nått men jag har ju P-stav så den kommer och går lite som den vill just nu.. Inte vart så förrut men jag antar att hormonerna inte riktigt vet vad som händer.. Vikten beror ju mkt på det.. Så jag får väl förvänta mig skit resultat imorrn igen... Men då blir det säkert mkt bättre nästa vecka.. Men va hjälper de mig nu.. Haha faaan... Vill ju att de ska gå neråt!

Idag kände jag mig smal för första gången... Höftbenen sticker ut.. Mitt nya medium brottarlinne är alldeles pösigt.. Det går neråt nu det ska bli riktigt kul att se hur jag ser ut på 57!

Håller på tvättar nu.. lagom kul men måste ju göras.. Imorrn ska jag iaf ta mig en lång sovmorgon.. Umgås med min familj.. Fick hoppa in och jobba i helgen men jag får säkert vara ledig lite mer nästa vecka isåfall :)

Sitter och surplar på cola zero.. Mums.... :)

Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()

Godkänd!

Tutti fruttin va helt klart godkänd. Inte alls så där sliskigt söt som dom andra! Så den får de bli att köpa mer av... Lite roligt för jag har fått så många mail nu av tjejer som vill börja med pulver och frågar om tips.. 4 stycken har redan satt igång.. Min chef bland annat :) Hon hade köpt modifast och ville prova... Så häftigt att folk verkar se på mig att jag gått ner och blir sugna själva..... Riktigt kul!

Vart en lång dag idag.. Vart på läkemedelutbildning.. Fick alla rätt på provet och en påskriven delegation.. Skönt.. Den skulle gå ut om 2 veckor så nu slipper jag oroa mig för de... Sen jobbat.. Ska iväg och jobba imorrn igen.. 8-17. Sen är jag ledig fredag och helgen.. Planerat att träffa massa av mina goa vänner som jag så sällan hinner träffa nuförtiden. Ska bli så mys!

Lite sur bara min cola är slut hade ju 4-5 flak stående i skafferiet men alla e slut nu... Men ska kika efter erbjudande på flak i tidningen så ska jag köpa på mig massa igen. Så gott att ha hemma :)

Näää Gäsp kl 6 ringer klockan... Godnatt!

Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()

Vill ha fredag!

Spänd på hur mkt jag kommer väga på fredag.. 3 dagar kvar.. Hoppas på 69 blankt men vi får se.. Hamnat på en platå så jag hoppas de lossar snart! :) önskar de kunde gå lite fortare men jag får stå ut. Ska bli så skönt att laga mat och faktiskt kunna äta ihop med familjen. Gjorde kebab, ris och beasås idag med en god sallad till dom... Inte hungrig eller sugen alls men så tråkigt att sitta och dricka svart kaffe medans dom äter :) föresten beställt slankas nya smak Tutti frutti.. Tog 3 stycken hoppas ja gillar dom ska testa Imorrn. Beställde deras bar med men för 30 kronor va den absolut inte värt de.. Då är allevos för 15-17 mkt godare! Så det blir inte fler såna.. Nä nu ska ja sova :) jobb Imorrn! Natti

Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()

Sluta banta?

Idag är det 4 personer som sagt till mig att jag måste börja äta att jag inte får gå ner mer i vikt nu... Haha.. Såna saker har man aldrig fått höra förrut.. känns lite konstigt. Har ju 13 kilo kvar :) Får snart börja va tyst om min diet på facebook och till vänner... inte skoj att få höra att man ska va rädd om sig och sluta med pulver.. Jag har fortfarande övervikt kvar så jag kommer fortsätta.. Vill kunna springa runt i bikini i sommar och känna mig bekväm.. Men har en känsla av att jag kommer gå en månad pulver där precis innan sommaren, bara för att få bort några kilon till så magen blir platt och fin... Typ maj eller nått... april-maj :)

Tycker inte ens detta är jobbigt mer.... jag kör bara på... Gjort 25 bara 13 kvar de fixar jag!

Permalink VLCD Kommentarer (2) Trackbacks ()

Heeelg..

Har jobbat varenda dag hela veckan.. Börjar bli lite trött nu.. 11 timmar idag sen ska jag hem och ta en rejäl dusch.. 5 timmars jobb imorgon men sen har jag faktiskt tagit ledigt på tisdag. Ska till min tatuerare och fortsätta på min sleeve.. Insida armen denna gången så det blir liiiite smärtsamt.. Men jag får väl genomlida. Hade gärna tagit en öl eller 2 innan men jag får ju inte det på vlcd så.. får klara mig ändå :)
Jobbar onsdag-torsdag men sen har jag faktiskt inget bokat fredag-lördag-söndag så jag hoppas jag får njuta av lite ledighet. Nu är mensen borta iaf så det blir förhoppningsvis en lite bättre vägning på fredag... Va ju på 69.9 men gick upp till 70.8 när jag fick min mens.. Mätte runt kroppen med men det va inte en centimeter mindre.. Svullen usch! Börjar fundera på detta med gym.. Kanske dags att släpa sig dit.. Vill ju vara fast i kroppen.. Kommer inte köra förbränning har jag bestämt mig för.. Jag går ju ner ändå med vlcd. Jag ska satsa på styrka.. Body pump va längesen det ska jag ta upp igen! Fasen inte vart där på 2.5 månad typ... Dom har ju barnpassning med så jag och sambon ska ta och åka dit ihop.. Han har börjat träna.. Behövs för han har gått upp massor i vikt. Skitkul! Han har vart som en pinne i alla år fast jag har matat honom med massa gott och lagat hur mkt mat som helst... Nuuu först har han börjat gå upp.... Vilka armar och mage :) Så glad för hans skull.

Nää nu ska jag jobba vidare här...

Permalink VLCD Kommentarer (0) Trackbacks ()

Resultat Vecka 12

Startvikt 88,4 kg Längd 175 cm

 -3,0 Kg Vecka 1
-1,2 Kg Vecka 2
-2,1 Kg Vecka 3
-2,2 Kg Vecka 4
+0,1 Kg Vecka 5
-2.5 Kg Vecka 6
-1,9 Kg Vecka 7
-0,3 Kg Vecka 8
-1,4 Kg Vecka 9
-1,5 Kg Vecka 10
-2,0 Kg Vecka 11
-0,5 Kg Vecka 12

------------
-18,5 kg totalt


Byst: -13 cm
Midja: -17,5 cm
Stuss: -19 cm
Lår: -9,5 cm
Vad: -3,5 cm
Arm: -5,5 cm
-------------
-68 cm totalt



Denna veckan va inga höjdar resultat.. Men jag har mens och känner mig som en uppblåst ballong runt hela kroppen. Jag gick ner mkt förra veckan så jag får väl ha en platå vecka nu då. Kommer komma igen nästa vecka :) Jag ligger under 70 iaf.. Skönt att gå ner långsamt ändå.. Så all hud hinner med. Jag har inte blivit rynkig någonstans.. Va lite rädd för det i början.. Men magen är stram och platt och det dallrar ingen annanstans. Dags att ta tag i träningen med så man blir hård om kroppen.. Längtar så till sommaren. Ska bli så skönt att gå runt och faktiskt va stolt över sin kropp utan att hålla på dölja den.... Får nog slänga ner mina 42 shorts i källaren jag köpte förra sommaren haha :)

Nä nu ska jag susa till jobbet... Snart kommer lönen.. Tur jag jobbade så mkt i december för delmål 3 kommer snart.. 66 kg.. Ska ge mig själv massa belöningar :) Sen är bara målvikten kvar. Kommer fira ordentligt när jag kommit ner till 60.. Men sen ska den sista biten fixas också till 57..
Men jag är riktigt stolt över mig själv nu 12 veckor alltså 3 månader utan mat och jag har gått ner 18.5 kg.. Sammanlagt på pulver iår 24.1 kg!

Snart snart snart! :)

Permalink Veckans viktresultat Kommentarer (3) Trackbacks ()

Ur ketos?

Jag har slarvat alldeles för mkt sista dagarna.. Men vart mkt omkring mig så jag får väl skylla lite på det. Inte ätit nån mat eller så absolut inte men tagit en extra måltid. Barer bland annat. Så jag är lite osäker på om jag fortfarande är i ketos.. Men jag är inte hungrig bara sugen... Ska inte köpa in kartongvis med barer mer dom är så sjukt goda så jag har fått lite mani på det. Men imorgon ska jag äta dom sista sen har jag bara xtravaganza barer kvar som inte är lika goda.. Så då kommer jag kunna hålla mig till en bar om dagen! Det är ju tydligen inte kalori mängden som spelar störst roll när det gäller ketos utan kolhydratmängden. Därför alla som kör lchf kan komma i ketos :) i en påse slanka är det 17 kolhydrater per påse alltså 51 kolhydrater per dag! En bar xtravaganza har 20 och en bar allevo har 19-23 lite olika så för mig blir det 20+17+17 eftersom jag bara har xtravaganza bar kvar.. Plus slanka påsar. 54 kolhydrater! Det är runt 50 man ska ha för att va i ketos så jag är säker då... Sista dagarna har jag ätit 3-4 barer och skitit i påsarna.. Av bekvämlighetsskäl.. Stress. Runt 80-90 kolhydrater nästan det dubbla. Så jag är antagligen ut ketos. Känner mig inte hungrig som tur är men sugen... Men men. Imorgon ska jag ta mina sista fina underbara allevo barer.. Sen kör jag på igen! Full mens också så jag kommer få skit resultat denna fredag men det skiter jag i just nu..... Dags att sova jobba 7.30-19 Imorrn! Natti :)

Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hoppas jag ska hinna!

Jag har ju räknat ut att jag ska hinna med och vara på 57 kilo den 9 mars.. Det är alltså 8 veckor räknat från fredag som kommer nu... Då har jag gjort vlcd i 20 veckor. 5 månader! Då måste jag gå ner i snitt 1.5 kg i veckan och det har jag ju lyckats hålla till nu.. Vissa veckor mer andra veckor mindre. Men hinner jag inte får jag väl hålla på ett halvår haha... En månad mer eller mindre kvittar! Men jag borde hinna... Har börjat fundera på vad jag ska göra när jag är klar.. Måste ju belöna mig :) hårförlängning och fixa naglarna ska jag göra iaf.. Men sen funderar jag på att åka med gubben på en liten weekend resa. Göteborg-Kiel. Bara äta gott.. Njuta av varandras sällskap.. Ha en mysig dag i Tyskland :) det ska vi bannemej göra! Bara få klä upp sig i en fin klänning.. Äta en god middag.. Ta några glas i baren.. Föreslog det för ett tag sen och han tyckte det lät kul... Och efter min 5 månaders viktresa så är jag värd det! Längtar redan.. Det gör mig bara mer motiverad att fortsätta detta när jag tänker på mina fina belöningar :) Nu sitter jag på jobbet och tittar på tv.. Dricker min pepsi Max. Livet är bra underbart ibland! Puss på er!

Permalink Livet Kommentarer (4) Trackbacks ()

60-nått!!!!!

Äntligen! Jag vägde mig imorse och jag väger 60-nått. Inte 90-nått som när jag började vlcd! Känns helt sjukt underbart :) jag kan jag kan jag kan! 12.9 kvar till mål... Godmorgon föresten!

Permalink Livet Kommentarer (4) Trackbacks ()

Lite nya kort










Blixten förstör lite men... Orkade inte ta nya! :)

Permalink VLCD Kommentarer (0) Trackbacks ()

Mens igen

Hej alla! Jag åkte till min mamma i torsdags och hon har ingen våg så igår fredag så kunde jag inte väga mig.. Så jag fick göra det idag på morgonen istället. Hade gått ner 2 kilon precis.. Men vilket va konstigt för jag fick min mens igår kväll... Hmm! Och 2 kilon är väldigt mkt för mig.. brukar gå ner 1.5 max om jag har tur.. Ja ni ser ju mina viktresultat vecka för vecka. Men då går jag väl ner typ 200 gram nästa vecka istället. Åh jag är så nära 60-vikten ju... Bara 500 gram ifrån.. Hoppas jag når dit iaf nästa vecka.. Tänk att väga 60-nått.. Sjukt.. Sen om det är 69.9 det skiiiiiter jag i haha!

Har också bestämt mig för att sluta slarva med barerna.... Jag köpte ju 60 barer allevo hem i olika GODA smaker och sen har tjejen jag började detta med som även är min dörr i dörr granne hon har en släkting som jobbar på en bar fabrik för xtravaganza.. Så hon har fått flera lådor fulla med bars gratis.. Så jag fick ett gäng där.. 30 kanske.. Och sen har det vart jul tider där har jag unnat mig 3 barer om dagen istället för 1.. På jul och nyår blev det även 4.. Suck! Gled inte ur ketos men ÄR DET VÄRT ATT RISKERA ELLER??? NEJ!!!!

Så nu ska jag försöka blunda för alla goda bars i skafferiet och bara ta 1 om dagen... Sen 2 påsar... Känns inte bra att bara äta barer.. Blir faktiskt mer mätt på sopporna med.

Men en sak jag funderat på över varför jag gått ner så mkt denna veckan.. Det kanske är för att cola jag druckit?
Jag har nämligen väldigt svårt för vatten och dricker dåligt men nu har jag fyndat på lidl köpte massa flak med Pepsi Max.. 68 kronor med panten inräknad. Så jag har druckit massor... Kanske det är de som gjort att jag gått ner så mkt.. Vätska ska ju bidra till viktminskning?
Sen är det som tur är aspartam i så jag har kunnat gå på toa helt utan problem denna vecka.. Underbart!
Vissa är så rädda för GIFTET aspartam (sötningsmedel).. men i colan så är det så ytterst små doser så man skulle behöva dricka typ 3000 burkar om dagen för att ens känns av nått.... Och en liten dos aspartam gör att man kan gå på toa :) Ni som pulvrar på heltid vet vad jag pratar om ;)

Nä nu ska jag gosa med min dotter lite hon vaknade precis.... sällan hon sover så länge!!

Önskar er en underbar dag!

Permalink VLCD Kommentarer (0) Trackbacks ()

Resultat Vecka 11

Startvikt 88,4 kg Längd 175 cm

 -3,0 Kg Vecka 1
-1,2 Kg Vecka 2
-2,1 Kg Vecka 3
-2,2 Kg Vecka 4
+0,1 Kg Vecka 5
-2.5 Kg Vecka 6
-1,9 Kg Vecka 7
-0,3 Kg Vecka 8
-1,4 Kg Vecka 9
-1,5 Kg Vecka 10
-2,0 Kg Vecka 11

------------
-18,0 kg totalt


Byst: -13 cm
Midja: -17,5 cm
Stuss: -19 cm
Lår: -9,5 cm
Vad: -3,5 cm
Arm: -5,5 cm
-------------
-68 cm totalt

Permalink Veckans viktresultat Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tips när man går på pulverdiet!

Fick en förfrågan om att ge lite tips angående pulverdiet. Jag kan börja med att säga att ketosen gör så mkt, jag hade aldrig klarat att bara äta soppor om jag hade vart konstant hungrig hela tiden! När man börjar med påsar så tar det några dagar innan man hamnar i ketos.. 3-7 dagar.. Runt 5 är det för mig. Sen har man några dagar efter där man är lite tveksam om man verkligen ska göra detta.. Även om man inte är hungrig så har man så nyligen ätit mat och eftersom kroppen är van att få sin mat och psyket så vill man äta... Man ska ju äta? Man går emot allt vad man har lärt sig och alltid gjort... Men den fasen går över efter några dagar när man börjar se att man faktiskt går ner! Jag har vid 2 tillfällen plågat mig igenom till ketos men dag 10 fallit och börjat äta...
Men har man väl kommit igång så vill man bara fortsätta.. Ju fler veckor ju mer folk ser att man gått ner ju mer kilon som föravinner från vågen ju mer peppad blir man! Denna gången så ska jag klara det!

Jag har hållt på nu i 10.5 vecka och mina bästa tips som gör att jag klarar detta är:

*Drick Cola light/Pepsi Max!

Det är tråkigt att bara äta mat med samma smak hela tiden.. vanilj vanilj vanilj choklad choklad choklad.. Man får bara dricka vatten, kaffe och the... Men man vill känna lite annan smak och då är mitt bästa tips light drycker. En vanlig coca cola 33 cl burk innehåller 139 kalorier.. Massvis med socker och väldigt förbjuden. MEN en burk 33 cl coca cola zero/pepsi Max innehåller endast EN (1) kalori och inget socker utan aspartam. Jag dricker ca 1-2 burkar om dagen och mår hur bra som helst av det! Anledningen till att jag köper burkar är att jag vill känna mättnadskänsla och det är mkt mer kolsyra i burkarna.. Mkt behändigare att ha med.. Sen saknar man faktiskt inte godiset.. Kroppen blir ju lite lurad att det är socker man får i sig för att det är sött men det är ju aspartam så något godis saknar jag inte vilket är sjukt för jag är en riktig godis gris annars!
Så för dig som vill ha andra smaker i munnen samt smaka något sött så köp detta!
Man går inte ur ketos.. Jag har haft dagar där jag druckit 5 burkar.. Och dessutom 3 barer.. Och inte gått ur ketos.. Prova och se vad du klarar!
Sen kan man faktiskt köpa fun light och ha i lite i sitt vatten.. Gör som jag bubbla vatten i soda streamer och ha i lite fun light.. Blir som läsk :) Jag har jätte svårt att få i mig vanligt vatten så detta är superbra för mig!!

*Ät barer!

Mitt absolut bästa tips är att byta ut en påse mot en bar. Äter du den VLCD varianten där du äter 5 påsar så får du ta bort 2 påsar.. Jag äter den varianten där man tar 3 påsar så jag byter en bar mot en påse. Det är några fler kalorier i en bar än i en påse men absolut inget som gör något. Jag har haft dagar där jag ätit 3 barer alltså bytt ut alla påsar och mått hur bra som helst av det.
Anledningen till att man borde ta en bar ibland är att vi människor är byggda och lärda att tugga. Går man på pulverdiet i 1 vecka så kan man nog vara utan men som jag som kommer gå ett halvår jag måste få tugga. Sist jag åt VLCD så höll jag på i 6 veckor men höll på bli knäpp.. Jag bara ville tugga jag mådde riktigt psykiskt dåligt av det. Jag va absolut inte hungrig men jag ville tugga bara... Jag skulle aldrig klara så här lång tid nu utan en bar... Fy hemsk tanke! Men då vågade jag inte ta en bar för dom som förespråkar xtravaganza, cambridge och alla andra sorter säger att man INTE ska äta barer på helfart/ren kur.. Men det är för att dom blivit tillsagda detta det är deras koncept... 3 påsar inget annat... Så jag vågade inte. Men sen började jag läsa runt på massor av forum hur andra gör och jag är så nöjd med detta nu!
Men proteinbarer ska man låta bli dom innehåller visserligen godkända kalorier men när man äter vlcd så måste man få i sig alla vitaminer och mineraler för att kroppen ska orka och inte gå in i svält.. Så dom barer du äter måste vara tex xtravaganza, naturdiet, nutrilett, allevo osv... LCD och VLCD barer!
Va inte rädd... Du kommer märka sen att bara att få tugga nån minut på denna lilla baren gör dig så gott.. PSYKISKT!

*Ät Physsilumfrön!

Är du hungrig ändå på dagarna så köp Physsilum frön och blanda i ett glas vatten och drick. Låt det inte stå en stund först som det står på paketet utan drick direkt! Dom sväller 300 gånger sin storlek och fyller upp magen med en gelemassa som gör dig mätt.. SÄRSKILT bra tips när man gör sina första dagar när man ska in i Ketos.. Man blir vrålmätt.. Sen gör det att magen kommer igång ;)

*Köp Frukt och Fibrer tabletter!

Alla som äter VLCD vet vad jag pratar om när jag säger magproblem... Man blir sååå hård i magen av att bara äta påsar.. Jag provade massa olika saker.. Microlax, klyx.. drack massooooor med vatten.. Inget hjälpte. Stenhård! Det här problemet har dom flesta. Här kommer cola zero in igen för ASPARTAM som finns i cola zero och pepsi maxi (cola light är suckrolos) gör att man blir extremt lös i magen.. Så för er som är hårda drick läsk med aspartam! Jag provade också frukt och fibrer TUGGTABLETTER som finns på apoteket men dom är riktigt äckliga.. massa kalorier i med. MEN så hittade jag på en sida där jag beställer min slanka Frukt och fibrer tabletter. Dom räddade mig kan jag säga guuud vad jag älskar dom!
Jag tar en om dagen sen dess kan jag gå på toa igen.. 139:- för 30 stycken. Jag skulle nog betala 500 för dom med för dom har totalt räddat mig! Så kööööp... men akta dig för tugg tabletterna... Köp riktiga tabletter!
http://nailsbodybeauty.se/frukt-fibrer-tabletter-2578.html

*Prova gamla kläder

Sist men inte minst... Prova gamla kläder.. När du har gått ner lite så prova om du kommer i dom där gamla jeansen som legat i en påse i förrådet i åratal.. Rota fram allt.. Gå igenom garderoben.. Rensa ut allt som är för stort och lägg i en påse i förrådet... Allt som du "snart kan ha" lägg i en påse... Köp lite nya kläder. Men akta dig för att köpa för mkt nytt för du vet inte vart du landar.. Passar dom där snygga byxorna från Lindex nu så gör dom det garanterat inte när du gått ner 7 kilo till..... Gör som jag spara ihop några tusen och när du är färdig och i mål med vikten åk till Ullared eller gå ut och shoppa i andra affärer.
En ny garderob behövs när man gått ner mkt i vikt!!



Lycka till alla underbara kämpar!!

Permalink VLCD Kommentarer (11) Trackbacks ()

Leker med mobilen

Tänk om man hade låtit det gå lite längre så hade man väl sett ut sån här!?





Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()

Fetto bevis!

Tänkte jag skulle göra ett lite roligt inlägg... Får bjuda på mig själv men jag har inte lagt ut den här bloggen till folk jag känner utan bara på forum för viktnedgång så jag får bju på det haha!
Här kommer iaf lite kort jag hittade på datorn där jag är tjock.. Där jag är som allra tjockast har jag givetvis slängt men dessa hittade jag iaf.

HEMSKT!!











Permalink Livet Kommentarer (2) Trackbacks ()

1 Januari 2012

Då går vi in i det nya året... Nu är det inte bara jag som brottas med min vikt utan typ halva sveriges kvinnor och män som lovat att dom ska gå ner i vikt och börja gymma/banta i nyårslöfte! Jag har ju redan börjat jag.. Gick  in i vecka 11 igår och 16 kilo är borta. 3 kommer tillbaka garanterat när jag börjar äta så 13 kilo fett kan man ju säga... Känns riktigt bra! I vintras när jag körde gick jag ju ner från 94 till 81.5 på 6 veckor. Sen kom jag ju aldrig igång igen efter min mathelg så jag va så fruktansvärt besviken på mig själv så jag gjorde det jag alltid gjort. Åt som aldrig förr. Vilket resulterade att jag gick upp en del.. Har en viktapp i telefonen så jag ska kika nu direkt.

Satte igång 13 januari på 94 kilo! Mina resultat ser ni i min blogg på gamla inlägg..
Började äta mat igen den 27 februari (min födelsedag). Vägde då dagen innan 81.5!
Efter en vecka vägde jag 82.4 och ännu en vecka senare 83.8. Vägde precis samma en månad efter jag började äta alltså en viktuppgång på 2.3 kilo på en månad (vatten). Men efter 5 månader så vägde jag 88.3 hade alltså gått upp 7 kilo! USCH! Nu är mina 2.3 vattenkilon där i men i rent fett 4.5 kilo! Alltså den 13 juli vägde jag 88.3 kilo och fick då för mig att börja äta VLCD.. Det höll i 11 dagar sen sabbade jag det.. Då vägde jag 84.1 kilo men det försvann väldigt fort!

Och nu började jag den 21 oktober och vägde in mig på 88.4 kilo!

Lite fräckt att ha den appen i telefonen så man kan se tillbaka på hur det vart... Ladda ner den ni med iphone och såna telefoner. WEIGHTBOT heter den kostar väl 7-15 kronor men SÅÅÅÅ underbar och lätt att förstå. Haft en del andra men dom har bara vart krångliga och svåra att tyda.



Kopia ur min app.. Här hade jag gått ner precis hälften av resan.. Mitt andra delmål på 74.2.. Tror jag fixade det dagen innan jul eller nått sånt där! :)
Dagar som gått och är kvar är bara en chansning på hur länge det kommer ta enligt mig. Har satt datumet till 9 mars men det kommer nog inte räcka.. Går så segt nu på slutet!


GOTT NYTT ÅR PÅ ER ALLA!

Permalink VLCD Kommentarer (2) Trackbacks ()