Fail!

Haha kass man är... skulle ju kört igång med mitt pulver för några dagar sen men det blev inget.. Imorgon är det 2 veckor sen jag började äta mat så nu är det färdigt med det roliga. Ätit så jäkla dåligt nu i 2 veckor så det är sjukt.. Lite "sista gottiga" innan 8 veckors helvete eller rättare sagt tråkiga veckor kommer med pulver. Har man väl kommit i ketos är det ju inte jobbigt på så sätt att man är hungrig.. men det är tråkigt att inte få äta med sin familj eller ta en fika med folket på jobbet.. tex.. Men halva vägen är kvar så jag måste sätta igång nu innan sommaren kommer. Och när jag väl börjar äta så blir det inget hysteriskt ätande som det vart nu.. Då är det jämn vikt som gäller... Har jag fixat 6 veckor så ska jag väl palla 8 till! :)

Ligger här o mumsar på allt möjligt gott... Imorrn smäller det!!

Hoj!

Permalink VLCD Kommentarer (2) Trackbacks ()

En hetsätande vecka!

Haha... Ja man säger ju inte att man fuskar inom xtravaganza utan man gör ett val. Jag gör ett val genom att äta detta. Så här ligger det till. Jag va på ikea i lördags och när jag vägde mig på morgonen så va jag 1.5 kg från att ha gått halva vägen till mitt mål.. Alltså 13 kg.. Sen fyllde jag år på söndagen så jag kände att jag ville äta.. Jag har enbart ätit pulver i 6 veckor så jag kände nästan att min kropp behövde det.. Mitt psyke.. Så efter Ikea svängde vi in på McDonalds och jag köpte mig en ahh.. nån meny.. stor :) Plus meny med.. Tänkte nu får väl samir stanna vid vägkanten på väg hem så jag får hoppa in och panik skita i skogen hahaha... Men inget... Man har ju hört att man kan få tarm vred och det fick jag sist jag åt pulver i 10 dagar för att sen hetsäta.. Men nu fick jag inget.. Och jag kunde äta hur mkt som helst ingen botten... Sen åt jag söndag på min födelsedag.. måndag.. Men måndag-torsdag skulle jag jobba hos en man jag har väldigt svårt för så jag kände inte att jag orkar ha mina 3-4 jobbiga dagar innan jag kommer in i ketos just då.. Men idag är det torsdag och nu slipper jag han på ett tag.. Ska jobba fre-lör-sön men på andra ställen där är det inte jobbigt att dra in på maten.. Så nu sitter jag här och suger på både det ena o andra.. Ben o Jerry glass.. vindruvor.. smällde i mig en kyckling förrut.. Gud va jag ätit dessa dagar... Så mkt pengar bara på fikor och MAT... Men jag klarade det sist så nu ska jag köra den andra hälften jag har kvar innan jag är i mål.... Ätit nu i 6 dagar men jag tror som sagt jag behövde det för att fortsätta!
Vägde mig inte som jag gör varje torsdag men det kan ni kanske förstå haha.. Inga bra resultat direkt.. Men till nästa torsdag har jag gått ner mina vatten kilon igen och är på GGGGGG........


Trodde jag skulle vara såå besviken på mig när jag valde att äta.. Men detta va ett planerat val och inget fusk eller sug i stridens hetta. Det ger mig kraft att fortsätta nu!

Jag ångrar inget :)

Permalink Livet Kommentarer (1) Trackbacks ()