Lite bilder efter första veckan!






Börjar få tillbaka min midja.. det va ett tag sen jag såg den :)

Permalink Veckans viktresultat Kommentarer (0) Trackbacks ()

Reslutat Vecka 1

Startvikt 88,4 kg Längd 175 cm

 -3,1 kg Vecka 1
------------
-3,1 kg totalt


Byst: -2 cm
Midja: -2 cm
Stuss: -3 cm
Lår: -1 cm
Vad: -0 cm
Arm: -0 cm
-------------
-8 cm totalt

Permalink Veckans viktresultat Kommentarer (0) Trackbacks ()

Startvikt + mått


Startvikt 88,4 kg
Längd 175 cm



Byst: 105 cm
Midja: 95,5 cm
Stuss: 114 cm
Lår: 67,5 cm
Vad: 42,5 cm
Arm: 35 cm


Permalink Veckans viktresultat Kommentarer (1) Trackbacks ()

Nu är jag igång igen!!!!

Det va ett tag sen jag skrev här.. Jag gjorde ju 6 veckor bara pulver i vintras, men skulle BARA äta gott över min födelsedag och sen fortsätta på måndagen efter igen... Visst.. Det gick ju åt helvete.. Jag gjorde några små försök men jag hade inte riktigt orken att fortsätta. Hade hamnat ur ketos så jag va ju hungrig igen! Massa ursäkter hela våren och sen va det ju sommar då ska man ju käka glass, dricka öl och grilla.. Då kan man ju inte hålla på med sånt här... Men nu har jag satt igång igen och det är riktigt kul! Jag och min vän och även dörr i dörr granne har satt igång och idag har det gått en vecka, så nu är man inne i ketos och det går hur bra som helst! :) Jag blev så besviken på mig efter mitt avbrott och mina ynka 6 veckor så jag åt jävligt dåligt i somras.. så jag har allt gått upp en del. Gick ju ner från 94 till 81.5 i vintras.
Skillnaden är att jag nu blandar lite olika VLCD märken jag kör inte xtravaganza längre.. Jag äter cambridge, naturdiet och god balans..

Förra veckan vägde jag in mig på 88.4.. Ska väga mig imorrn bitti så får jag uppdatera första veckans förlust! Och mått :)

Om jag ska gå ner till min målvikt så har jag ett antal veckor framför mig... ca 16 vad jag har räknat ut men jag hoppas att jag är i mål runt min födelsedag.. Då kan jag lova er att någon ska klämma in sig i en liten snygg klänning och ge sig ut på FEST!

Wohooo jag är kan bara jag vill!

Permalink VLCD Kommentarer (0) Trackbacks ()