Magen vill inte

Jag vet inte men sista 2 veckorna så har min mage inte velat som jag vill... Äter ju 1 tablett frukt och fibrer om dagen just för att magen blir så trög av sopporna, och har nästan varje dag kunnat gå på toa. Men det kan ja inte mer.. Fått ta hjälpmedel för att kunna gå nu... Alltså medicin. Förra torsdagen och nu igår.. Men vill ju kunna gå själv.. Och iaf varannan dag inte 1 gång i veckan... Skit detta haha.. Känner mig helt uppblåst. Vägde ju 67.4 i onsdags och idag 67.9.. Men de klart all mat alla barer jag äter samlar sig ju i magen under veckan och blir synligt på vågen sen. Triiist... Måste få fart på detta... Har trots allt typ 10 veckor kvar att äta VLCD....

Haft ont i huvudet i 2 dagar nu... Kanske därför? Ja vet inte. Surt är det iaf!

Puss på er!



FETTO 94 kilo och sen nytaget kort 70 kilo nått..

Permalink VLCD Kommentarer (7) Trackbacks ()


Kommentarer

Postat av: Mamma

Tycker du var skitsnygg också innan:)

Postat av: Ninja

Tack <3 <3

Postat av: D

Men gud vilken inspiration!! bra kämpat, du är jävligt stark! =)

Postat av: Ninja

Åh tusen tack! Glad jag blir :)

Postat av: M Karolina (familjeliv)

Jag har oavsett pulver eller ej haft väldiga problem med magen. Har du provat psylliumfröskal? Kan man ta tre gånger om dagen. Tycker det kan fungera bra. Ett annat tips om inget annat skulle fungera, men som är lite dyrare är Dr Roberts Grays produkter:

http://naturprodukter.se/visa_produkt.asp?t=Robert+Grey+Tarm+och+Lymf+rening.+Paket+f%F6r+6+veckor.&id=1160&lang=sv

Finns att köpa på en del andra hälsokostbutiker också. Jag har använt Special Formula Bulking och tabletter.

Postat av: Ninja

Tusen tack för tipset, ska kika på detta. Psyllium fröna sprutar ur öronen på mig snart.. Usch klarar snart inte av att dricka dom mer. Jag tar nu frukt och fiber tabletterna och det funkar.. Men ska kika på din länk :)

Postat av: M Karolina (familjeliv)

Aha okej. Då blir det säkert svårt med det andra pulvret. Är som en gegga.. hehe. Jag tror jag skulle få gaser magen av dom där tabletterna. Har för mig att det var sådan jag åt för flera år sen. Bra att dom fungerar för dig hursomhelst!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback