Besviken

Smyg vägde mig förrut det är ju först riktig vägning Imorrn men jag va nyfiken. Jag kan säga att jag väger mer idag än förra fredagen!!!!!! Jävla mens jävel!!!! Aaaaarg!!!! Känns surt när man går och sliter och efter en hel vecka ser noll resultat trots inget fusk! Nu är det ju vätska min mage står ut som en stor boll... Men ändå!!! Suck. Ska sova nu så får jag se vad det blir imorgon.... Godnatt!

Permalink Livet Kommentarer (4) Trackbacks ()


Kommentarer

Postat av: Anna

Förstår att du blir besviken men försök att inte bli allt för besviken. Du vet ju varför vågen inte rör på sig. Och inte beror det på att du gjort något fel!

Nästa vecka kommer du säkert göra ett större skutt istället :o)



Är det fredagar som du har som vägdag? Jag har alltid vägt mig på måndagar men nu ska jag spara mig till nästa fredag och sen fortsätta ha fredagar som vägdag.



Ser att vi nästan är lika långa, jag är bara 2cm längre. Vad har du för målvikt?



Kram Anna

Postat av: Ninja

Tack för ditt svar :) Ja jag hoppas att det blir ett lite större skutt nästa vecka istället annars känns det ju som att något är fel. Ja jag har fredagar som vägningsdag då jag och min granne började samtidigt med detta just en fredag så det har blivit så.. Känns skönt att alltid ha samma dag! Kikade in lite på din blogg va roligt att du gått ner så mkt redan! Vad va din startvikt och vad är din målvikt?

Jag skulle vilja ligga på 65 när jag är klar så jag får försöka pressa mig ner till 60 så att jag efter nån vecka landar på just 65 :)



Kram

Postat av: Anna

Jag började på en måndag den 1 aug så sen dess har det blivit att jag väger mig på måndagar. På torsdag är det ju 1 dec och då har det gått 4 månader sen jag började, jag kommer inte till xtravaganza då men på fredagen. Så det blir då jag får se mitt 4-månaders resultat :o)

Jag kommer också börja min upptrappning då så sen efter det blir det vägning på fredagar. skönt att väga sig före helgen och inte efter ;o)

Jag vägde in mig på 83,2kg och målvikten är 68kg. Men bara jag håller mig under 70 så är jag nöjd.

I måndags vägde jag 70,1kg! Har legat sjuk sedan dess så det har inte blivit någn träning alls + att jag ätit lite utöver shakerna så jag kan nog inte räkna med någon viktminskning just nu. Är på bättringsvägen så jag hoppas kunna träna kommande vecka innan vägningen på fredag :o)



Trevlig helg!

Postat av: Ninja

Hej igen! Går du helfart? Oj men duu va du bara 100 gram ifrån? Då är det dig jag pratar med i familjeliv forumet ju... :) Otroligt bra resultat iaf önskar jag vore där du är nu. Imorgon är det vägning som gäller håller tummarna stenhårt för dig! Kram Ninja


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback