Resultat Vecka 5

Startvikt 94 kg Längd 175 cm

-3,8 kg vecka 1
-2,5 Kg vecka 2
-0,4 Kg Vecka 3
-2,1 Kg Vecka 4
-1,6 Kg Vecka 5

------------
-10,4 kg totalt


Byst: -6 cm
Midja: -9 cm
Mage: -8 cm
Stuss: -7 cm
Lår: -4 cm
Vad: -1 cm
Arm: -2 cm

-------------
-37 cm totalt


Underbart detta.. Bara älskar torsdagar och vägningar! Men nu är det mens vecka igen så min mage är svullen som en elefant mage.. Så veckans resultat mag måttet och vikten blev inte riktigt som jag ville.. Men hoppas all vätska försvunnit till nästa torsdag.. Har ju antagligen gått ner i fett men står mkt på vågen pga vatten mängd i kroppen...
Nu går man in i vecka 6 idag.. Känns helt overkligt.. Jag och min sambo pratade om det igår.. hur otroligt fort tiden gått ändå.. I början när jag hade räknat ut att det skulle ta ca 15-20 veckor detta så kändes det som en hel evighet.. Men känns nu som jag gått på sopporna i 2 veckor eller nått.. kyckling smaken är jag trött på men finns så många andra jag älskar!

Full fart framåt nu då... 18.6 Kg kvar!
Om det går riktigt segt så har jag för säkerhet skull satt mål datumet till 26 maj! Näst sista Xtravaganza träffen den dagen innan vi går över till lifetime.. Men som sagt hoppas det går lite fortare än så!
Men det är om jag går ner 1,3 i veckan vilket är lågt räknat.. Så jag hoppas ju jag hinner klart innan.. Men just nu skiter jag i vilket.. I mål ska jag!

Permalink Veckans viktresultat Kommentarer (2) Trackbacks ()


Kommentarer

Postat av: Mamma:)

Fantastiskt!!! Nu har du snart sprungit förbi mig....

Postat av: Ninja

Ja hihi helt galet!!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback